Què

 

Què fem

Segon dia d'Scratch

Hem continuat treballant sobre els dos guions. En aquesta ocasió ho hem fet amb totes les escenes al mateix projecte d’Scratch. Potser ens hauríem d’haver esperat a tindre totes les escenes una mica més acabades.

El Sergi Berdor a treballat una mica més la primera escena del Robot. A fet que el Byte mogui la boca i ha millorat el forat.

La Maria ha començat a fabricar els crèdits de la nostra superproducció, fent servir un efecte d’scroll que han treballat a la classe de els dilluns del Joan.

Per la seva banda l’Oscar i el Guillem han treballat en las pantalles de presentació. Amb u n fons comú on sortien les icones d’Inmagic i el Citilab el Guillem ha afegit un Byte que no para de corre i l’Oscar una mena de pont i un interrogant que desapareix quan el Byte el trepitja.

Els altres equips amb millorat la segona escena del robot i la tercera dels clons. Hem après a fer les converses i canviar el fons enviant missatges.

Ens queda molta feina. Acabar la escena 2 i 3 dels Clons, polir una mica els crèdits i sobretot la segona escena del Robot. De totes formes això té molt bona pinta.

Les aventures de Byte – Els clons 2

Aprén més sobre aquest projecte


Les aventures de Byte – El robot i la baralla matemàtica 2

Aprén més sobre aquest projecte

Leave a Reply

  

  

  


*

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>