Què

 

Què fem

On ho fem

Al Citilab de Cornellà, un entre experimental de convergència entre la nova generació d’Internet i la nova generació de projectes de la Societat del Coneixement.

citilab_fora

El Citilab-Cornellà és un espai orientat a activar, impulsar i extendre la capacitat creativa i innovadora en tecnologia d’emprenedors, empreses, ciutadans i ciutadanes de la societat de la informació i el coneixement.

Citilab-Cornellà s’orienta a promoure projectes relacionats amb la Internet Social i fa especial atenció a treballar en l’evolució de nous espais, conceptes i metodologies relacionades amb l’impuls de la societat de la informació i la nova economica com són; telecentres, living labs i e-learning.

Per tant Citilab-Cornellà és:

  • un centre de divulgació i formació de les tecnologias TIC i els seus paradigmes de creació de coneixement i organització.
  • un centre d’investigació sobre tecnologiae TIC i sobre l’innovació social i empresarial que sobre elles cavalca.
  • un centre d’empreneduria per al desenvolupament d’empreses sorgides des dels coneixements generats a Citilab-Cornellà tant tecnològics com a organitzatius.

Situat a l’antiga fàbrica de Can Suris el Citilab-Cornellà allotja un seguit d’equipament digitals de nova generació. L’edifici de l’antiga fàbrica ha estat completament rehabilitat en un projecte arquitectònic que ha mantingut l’essència fabril del segle XIX i ha permès l’adequació de nous espais d’acord amb els nous usos del segle XXI.

La distribució d’espais a l’edicifi de Can Suris s’ha fet tenint en compte l’accés de les persones i els usos de les activitats que s’hi porten a terme.

Citilab – Cornellà
Pl. Can Suris, s/n
08940 Cornellà de Llobregat (BCN)
Tel.93 551 06 60 . Fax 93 551 06 78
cornella@citilab.eu

Leave a Reply

  

  

  


*

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>