Què

 

Què fem

Primer dia de Scratch

El primer dia treballant amb l’Scratch ha sigut molt productiu. Hem fet 7 grups un per cada escena de les 2 histories. Cada equip teniu una copia del guió corresponent.

Per començar hem explicat com posicionar cada personatge, com fer que miri cap a un costat o l’altre i com amagar-lo o mostrar-ho en funció de la seva intervenció a l’escena.

Aquí teniu la primera part del codi del Mega per la primera escena del robot i la baralla matemàtica:

MegaE1

Era necessari establir una serie de normes, ja que després haurem d’enganxar totes les escenes per fer l’animació sencera.  De seguida tothom va començar a treballar.

Com curiositats us podem dir que es va crear un forat negre i es va decidir fer que els clons tinguessin un aspecte una mica més oscur.

Aqui teniu els dos projectes amb totes les escenes enganxades i amb una mica de códi  afegir a l’escenari per poder canviar d’una a l’altre.

Veureu que falta molt treball a les segones escenes  de la batalla matemática i també a la dels clons. També es pot veure que algunes escenes estan gairabé fetes.

Bon treball!!

Les aventures de Byte – Els clons 1

Aprén més sobre aquest projecte


Les aventures de Byte – El robot i la baralla matemàtica 1

Aprén més sobre aquest projecte

Leave a Reply

  

  

  


*

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>